Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΠΗΡΑ!!!

Την ημέρα των γενεθλίων μου 3 Ιουνίου και μετά από ...7 χρόνια τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο δώρο απ’ αυτό που μου πρόσφεραν οι φίλες Έλενα και Μαρία, τις οποίες και επισκέπτομαι συχνά στην ιστοσελίδα : «Οι συνταγές της καρδιάς» ;
Με μεγάλη μου χαρά είδα ότι με επέλεξαν ως έναν απ’ τους πέντε blogger που παρακολουθούν, για να μου δώσουν το βραβείο τιμής και εκτίμησης , το βραβείο φαντασίας! Τις ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό !
Σύμφωνα με τους κανόνες αυτής της διαδικασίας οφείλω κάνοντας την αυτοεκτίμησή μου να καταθέσω τη γνώμη μου εκφράζοντας 5 λόγους , που είναι δυνατόν να δικαιολογούν αυτή την επιβράβευση.
Αν και είναι δύσκολο να εκφράσεις μέσα σε λίγες σειρές τους λόγους για τους οποίους αγαπάς αυτά που κάνεις, δημιουργείς και σκέφτεσαι , θα προσπαθήσω συνοπτικά να δώσω μιαν εικόνα .

Το βραβείο λέει: Γράψε 5 πράγματα που σου αρέσουν σε ό,τι καλλιτεχνικό/δημιουργικό κάνεις. Τι σε εμπνέει να φτιάχνεις χειροποίητα δώρα; Στείλε το βραβείο σε 5 blogger.

1. Αγαπώ τα παιδιά και για το λόγο αυτό ό,τι έχει σχέση με εξορμήσεις , περιπέτειες, προγράμματα με τα οποία διασκεδάζουν κι επιμορφώνονται είναι στις άμεσες προτεραιότητές μου.
2. Αγαπώ τη δουλειά μου και προσπαθώ να ανανεώνομαι μέσα απ’ τις απαιτήσεις της ‘δια βίου εκπ/σης’ με ‘όπλα’ την αδάμαστη βούληση , τη καλή συνεργασία και την εξελισσόμενη τεχνολογία.
3. Λατρεύω το καθαρό περιβάλλον και δεν διστάζω να καθαρίζω την πλατεία της γειτονιάς μου (κι όχι μόνο) μαζεύοντας από κανένα σκουπιδάκι!
4. Αγαπώ τις εικαστικές δημιουργίες κι εμπνέομαι απ’ την καθημερινότητα κι απ’ τα βιώματα των παιδιών για να τις εκφράσουμε από κοινού.
5. Μου αρέσει να γράφω από ποιήματα μέχρι και παραμύθια αλλά η παραγωγή είναι μικρή ακόμη !
6. Μου αρέσει η μαγειρική αλλά επειδή η γυναίκα μου είναι φοβερή μαγείρισσα , δεν έχω ταυτίσει ακόμη τη θεωρία με την πράξη, γιατί επαναπαύομαι! . 'Καλομελέτα κι έρχεται!'

Αλλά… ξεχάστηκα …ξεπέρασα τα όρια!!

Και τώρα ο δύσκολος ρόλος : να στείλω το βραβείο σε 5 blogger, που νομίζω ότι τους αξίζει ! Ας με συγχωρήσουν οι υπόλοιποι φίλοι bloggers μιας κι η επιλογή έγινε μεταξύ των εξίσου δημιουργικών και εμπνευσμένων ατόμων , που στο λίγο χρονικό διάστημα που ασχολούμαι με αναρτήσεις έχω γνωρίσει!

Στέλνω λοιπόν το βραβείο φαντασίας στους εξής:

1. Την Άσπα (http://aspaonline.blogspot.com/),το πραγματικό πρότυπο της καλής , ακούραστης και φιλόστοργης μητέρας , που δεν σταματάει να εμπνέεται και να μας εμπνέει με τις απόψεις και τις ιδέες της!!
2. Την εξαιρετική συναδέρφισσα Εύη (http://evikaf.blogspot.com/) , που η λογοτεχνική της φλέβα μας τέρπει και μας ξεκουράζει!!
3. Την ακαταπόνητη Σοφία (http://sofia-flowshopotenetgr.blogspot.com/) , με την ισχυρή θέληση , που ο τρόπος ζωής της μας διδάσκει όλους!!
4. Την ασύχαστη Βίκυ (http://handmadebyvicky.blogspot.com/) , που μας διασκεδάζει με τις ατέλειωτες και συναρπαστικές εικασικές δημιουργίες της!
5. Το φίλο και συνάδερφο Γεράσιμο (http://tsibloulis.blogspot.com/), που με τις οικολογικές εμπνεύσεις και δημιουργίες του μας ευαισθητοποιεί για ένα καλύτερο ‘αύριο’!

Εγώ σας στέλνω το βραβείο φαντασίας εσείς τώρα οφείλετε να το δώσετε κατ’ αντίστοιχον τρόπο σ’ άλλους 5 δημιουργικούς blogger με τους ως άνω όρους! Φιλάκια!!
στιγμές από τα ...7 μου γενέθλια με τη λατρευτή μου οικογένεια!

Και με την ευκαιρία ας μου ευχηθώ να τα κατοστήσω!!

11 σχόλια:

Aspa είπε...

Κώστα, ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ, τόσο για το βραβείο όσο και για τα καλά σου λόγια… Ας συνεχίσουμε εμείς οι blogger να εμπνέουμε ο ένας τον άλλον, να αλληλοβοηθούμαστε και να γράφουμε αναρτήσεις γεμάτες φαντασία. Να είσαι καλά!

Matziris Kostas - δάσκαλος είπε...

Άσπα,συμφωνώ κι επαυξάνω. Να' χουμε την υγειά μας κι η έμπνευση έρχεται!!

Eύη Καφούρου Αλιπράντη είπε...

σε ευχαριστώ πάντως για το βραβείο, θα το δεχτώ για τις άλλες αναρτήσεις τις δικές μου...
η σημερινή ήταν πέρα για πέρα αληθινή χωρίς καθόλου δική μου έμπνευση..

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μ' άρεσαν πολύ οι 5 λόγοι που αναφέρεις Κωστή και που αποδεικνύουν ότι ήσουν η πιο σωστή μας επιλογή!!!
Για τον 6ο τι να πω?? Αποκάλυψη ότι σου αρέσει η μαγειρική χα χα χα!! Μαγειρεύει ωραία η καλή σου?? Με μεγάλη μας χαρά θα περιμένουμε όποτε θελήσει να φιλοξενήσουμε στο blog μας την σπεσιαλιτέ της ή ότι άλλο θέλει!!
Καλό βράδυ εύχομαι!!

BIKY είπε...

Χρόνια σας πολλά
Σας ευχαριστώ πολύ για το βραβείο

Matziris Kostas - δάσκαλος είπε...

Έλενα και πάλι σ' ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια και για τις γλυκειές σας συνταγές που κάθε τόσο μας προσφέρετε!

Matziris Kostas - δάσκαλος είπε...

Ευχαριστώ , Βίκυ! Το αξίζεις!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Αααααααα, είμαι απαράδεκτη!!
Ξέχασα τις ευχές!!
Χιλιόχρονος εύχομαι Κώστα μου, ότι επιθυμείς, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρεται και αυτή!!

Matziris Kostas - δάσκαλος είπε...

Έλενα , σ' ευχαριστώ! Εδώ να φανταστείς εγώ το ξέχασα και μου το θύμισε η οικογένειά μου. Ίσως, Έλενα, δε με συνέφερε από μία άποψη να το θυμηθώ!

XRYSOULA είπε...

Χρόνια μας πολλά λοιπόν δάσκαλε (αν και λίγο καθυστερημένα).
Καλώς σε βρήκα.

Matziris Kostas - δάσκαλος είπε...

Σ' ευχαριστώ Χρυσούλα , επίσης. Να 'σαι καλά και να τα εκατοστήσεις!!