Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Αγαπητές και αγαπητοί φίλες και φίλοι ,
λόγω της θερινής ραστώνης και επειδή θα λείπω το μεγαλύτερο διάστημα,θα γράφω στην ιστοσελίδα μου και θα σας 'επισκέπτομαι' περιοδικά. Εύχομαι σε όλους σας να έχετε καλό καλοκαίρι! Με υγεία , δροσιά και απόλυτη ξεγνοιασιά!

8 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλό καλοκαίρι Κωστή!!
Να περάσεις πολύ όμορφα, ξέγνοιαστα και ξεκούραστα!!

Matziris Kostas - δάσκαλος είπε...

Σ' ευχαριστώ Έλενα. Το ίδιο εύχομαι και για σένα και για την οικογένειά σου!Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου νονέ καλό καλοκαίρι!! Τι κάνεις; Εγώ πάντως έμαι καλά και τα πήρα όλα 10 στο σχολείο. Τώρα περιμένω να δώσω εξετάσεις στο Μουσικό Γυμνάσιο και ελπίζω να περάσω.

Aspa είπε...

Θα χαιρόμαστε να σε βλέπουμε έστω και περιστασιακά. Καλό, ξεκούραστο, ξέγνοιαστο καλοκαίρι! :)

evi είπε...

Καλό καλοκαίρι Κώστα,καλή ξεκούραση!

Matziris Kostas - δάσκαλος είπε...

Αγαπητό μου βαφτισίμι,συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου κι εύχομαι να προοδεύεις συνέχεια , όπως και το αξίζεις!Επίσης καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου για να περάσεις στο Μουσικό Γυμνάσιο και καλό καλοκαίρι. ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Matziris Kostas - δάσκαλος είπε...

Άσπα μου , σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Γυρνώντας απ' το Άγιον Όρος τις είδα και ανταποδίδω. Να περάσεις ένα ευχάριστο καλοκαίρι με το Βασίλη και τα δυο πανέμορφα κορίτσια σου.

Matziris Kostas - δάσκαλος είπε...

Εύη ,πατριωτάκι, σ' ευχαριστώ πολύ.Πού είσαι εσύ χάθηκες έτσι ξαφνικά;Προσπάθησα τελευταία να σχολιάσω στην ιστοσελίδα σου, αλλά δεν μπόρεσα. Μήπως απενεργοποίησες τα σχόλια; Παρόλα αυτά βρίσκοντας την αφορμή σου εύχομαι να ' χεις κι εσύ ένα καλό καλοκαίρι χωρίς προβλήματα! Φιλάκια!!