Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Αυτό το καλοκαίρι...

Περνώντας ένα δροσερό κι όμορφο καλοκαίρι στα φιλήσυχα νερά της Αφήσου στο Ν. Μαγνησίας και καταλήγοντας στο ορεινό χωριό Ανάβρα για πιότερη δροσιά κι ηρεμία ήρθε η στιγμή να μαζέψουμε τα μπαγκάζια μας , μιας κι ως εκπαιδευτικοί σε λίγες μέρες , όπως και κάθε «κατεργάρης» οφείλουμε να είμαστε στη θέση μας.
Πολύ κολύμπι, διάβασμα, καλή παρέα και θεσπέσια εδέσματα (όπως αυτά των αγαπητών φίλων Έλενας και Μαρίας) ήταν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της όμορφης εποχής.

οι κόρες μου στα ξένοιαστα χρόνια

Ήταν ένα ευχάριστο από κάθε άποψη καλοκαίρι μιας και οι δυο μου κόρες πέτυχαν στους στόχους , που είχαν θέσει. Η μεν Άσπα ορκίστηκε δασκάλα και περιμένει να την καλέσουν σύντομα ως αναπληρώτρια ,η δε Βάσω πέρασε στη Σχολή Διατροφολογίας-Διαιτολογίας στην Κρήτη (ήταν απ’ τις πρώτες προτιμήσεις της)

η Άσπα

Με βλέπω του χρόνου να κάνω διακοπές στην Κρήτη-το όνειρό μου! Έχει ο Θεός!!

η Βάσω


και οι περήφανοι γονείς!!!

4 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια πολλά για τις κορούλες σου!
Εύχομαι τα καλύτερα και στις δύο, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και τους στόχους τους!
Καλό ξεκίνημα στην δουλειά σου σε λίγες μέρες!
Για μένα φέτος θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά, μιας και ο μεγάλος μου γιος είναι στο πτυχίο και ο μικρός ετοιμάζεται για Πανελλήνιες!
Τα χεις περάσει και τα ξέρεις, τι σημαίνουν!
Καλό κουράγιο στα παιδάκια μας, αλλά και σε εμάς:))

Matziris Kostas - δάσκαλος είπε...

Εύχομαι, Έλενα, καλό κουράγιο σε όλους σας.Θέλει πολύ υπομονή και κατανόηση η φετινή χρονιά , που σε μας κυριάρχησε μόλις πέρυσι. Είναι γεγονός ότι περάσαμε από πολλές συναισθηματικές φορτίσεις, αλλά όταν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ο στόχος θα επιτευχθεί. Αλλά κανείς δεν πάει χαμένος!Εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στα παιδιά σου!!

Aspa είπε...

Συγχαρητήρια στις κούκλες! Φαντάζομαι πόσο περήφανος θα είσαι... Καλή εβδομάδα Κώστα...

Matziris Kostas - δάσκαλος είπε...

Όντως, Άσπα, κάθε γονιός είναι περήφανος για τα παιδιά του και μάλιστα όταν αυτά σου δίνουν και τέτοιες χαρές!Εύχομαι και οι δικές σου όμορφες κορούλες να έχουν καλή πρόοδο στη ζωή τους, μα πάνω απ' όλα να είναι υγιείς!